Vydal   |   Publikováno 21. 03. 2014

Citroën představuje další limitovanou edici, která dostala název Dark Rose Edition. V reklamním spotu ji uvádí samotný Alfred Hitchcock. K dostání bude s plátěnou nebo pevnou střechou.

DS patří mezi nejmenší modelové řady, co kdy Francouzi vypustili do automobilového světa. Cílem je kladení důrazu na estetičnost a originalitu. Pokud si chcete pořídit tento vůz, musíte patřit mezi 350 šťastlivců, kteří nejrychleji zareagují. Ano, je to tak. Automobilka plánuje vyrobit pouze 350 kusů. Bude se jednat o dvě provedení - DS3 a DS3 Cabrio.

Pro nadcházející limitovanou edici si designéři připravili pro karoserii černý lak Perla Nera, který se příjemně kombinuje se šedivým lakem Shark. Střecha a zpětná zrcátka u DS3 se nesou v duchu růžové barvy se smyslným názvem Fuchsia. Blatníky vykazují též prvky růžové barvy. Plátěná střecha pak zůstává černá. Interiér je vyzdoben logy (na volantu a prazcích). Opěry hlav jsou obšity fuchsiemi.

S propagací novinky má pomoc věhlasný fimový režisér Alfred Hitchcock, který vystupuje v reklamním spotu. Jsou zde použity záběry ze slavného televizního seriálu "Alfred Hitchcock uvádí". Není divu, automobil by si klidně mohl zahrát v nějakém thrilleru. Cena na francouzském trhu se pohybuje okolo 20. 250 Eur. V přepočtu na naše peníze to dělá přibližně 558.000 korun českých.

Elektrický hypersport Aspark Owl prokázal své schopnosti. Stovku udělá pod dvě sekundy

Rychlý a zběsilý. Dostat se z klidu na 100 km/h pod neskutečně nízkou hranici, jež představují dvě sekundy, by se komukoliv mohlo zdát nemožné, ovšem tento ... čtěte hned

Porsche Mission E Cross Turismo představuje budoucnost elektromobilů

Porsche představilo další vizi plně elektronického vozu, který se díky svým pokročilým technologiím stane zářivou budoucností německé značky. Mission E Cross Turismo byl ... čtěte hned